Äntligen!

 
 
 
 
Äntligen kom det snö till Uppsala och idag fick jag se himlen för första gången i november tror jag. Så vackert imorse. Kände mig hyfsat pigg för en gångs skull. Igår var Uppsala som en stor vattenpöl. Idag vattenpöl med ca 5 cm snö. På eftermiddagen frös det på. Cykellåset var djupfryst, så jag fick gå till jobbet. Man upplever allt mycket mer när man går.
 
Nöjd med att jobbet går bra. Så roligt att grotta ner sig i siffror och skriva. Nöjd med att det är bra just nu. Tänker inte på vad som ska bli efter jul eller mars eller till hösten. Inte vad jag ska göra med mitt liv. Det ordnar sig på ett eller annat sätt.
 
När det gäller forskning är det ganska bra att vara lite grubblande. När jag inte får till en räkning och fortsätter tänka på den. Så småningom brukar jag komma fram till något. Det ligger ingen ångest i det. Det gör inget om det tar några dar innan jag kommer på det. Stressar mig inte så mycket om jag tänker på det på fritiden. Ska försöka ta med mig samma förhållningssätt till kliniken. Visserligen kan det ibland vara bråttom med patienterna, och om jag ska tänka på allt i några dagar blir man aldrig klar, det kommer hela tiden nya patienter. Nu får jag göra en sak i taget och i den ordning som passar mig. Anpassar mig mest till min hjärna och när min handledare har tid med mig.
 
Ser fram emot en mysig helg med snö, sol, adventspyssel, födelsedagskalas och lugn.

pannasofia.blogg.se

Länge har jag funderat på att skaffa en blogg. Så nu gör jag det. Tanken med bloggen är hållbarhet på olika vis, men kommer att bli en mix av mig och jag tänker mig att den får växa fram. Många tankar har kommit under det senaste året, då jag blivit sjukskriven för utmattning och därför behövt ändra på mitt liv och ta tag i mina tankar och känslor. Det var så tanken om bloggen kom till.

RSS 2.0